Is het haalbaar om tot 60% kosten te besparen simpelweg door de juiste data aan elkaar te knopen?  

Veel bouwbedrijven zitten op een goudmijn, zonder dat ze ’t zelf weten.

Dashboards...

Wat wij steeds weer zien bij onze klanten, is dat dashboards en rapportages onvolledige of onjuiste data bevatten. Dat komt doordat veel bedrijven in de basis één belangrijke bottleneck accepteren die vrij eenvoudig opgelost kan worden. 

Data die aan het werk is

Dit is echter de uitdaging: Als bedrijf heb je zoveel data op zoveel verschillende plekken, dat het onmogelijk lijkt om alle databronnen aan elkaar te knopen. Vaak weten specialisten ook niet hoe dat moet of kan. Vaak is niet te zien waar de echte waarde zich schuilhoudt

Mondjesmaat behaalt u resultaat en met regelmaat zit u in de verkeerde hoek te zoeken. Ik heb me gespecialiseerd in het ontsluiten van alle databronnen. Zodoende weet u precies wat u wel en niet heeft aan data en halen we alle bottlenecks eruit. Dit doe ik elke dag opnieuw voor bedrijven met de meest complexe bedrijfsvoeringen.

Alle bedrijven waar wij mee werken bespaarden tussen de 50 en 60% aan kosten en haalden meer waarde uit hun bestaande software (ERP, CRM, HRM, logistiek).

Uw bedrijf is uniek

90% van de bouwbedrijven die ik spreek, kunnen tot wel 60% aan kosten besparen. Echter: De saboteur is niet voor elke klant gelijk. Er is geen one-size-fits-all oplossing. Dat is precies waarom de meeste dashboards niet werken. Als het op data aan komt, is er geen enkel bedrijf hetzelfde.

Wij zijn Qvada en als je de markt van datawarehousing niet kent, dan heb je mogelijk gemist dat wij al jaren  zorgen voor solide data oplossingen in de bouw. Met deze test sluiten we aan bij de uitdagingen die u heeft. Duurzame data-oplossingen bieden die afrekenen met alle handmatige houtjetouwtje frustraties rond data.