Alle data oplossingen op een rij, haal alles uit uw data. 

Op deze pagina staan alle diensten en producten die we in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld hebben. Voor diverse bedrijven in de bouw zijn er data oplossingen gerealiseerd. Oplossingen die gekenmerkt worden doordat ze al 10 jaar functioneren en bedrijven letterlijk in de lucht houden als het gaat om data. Dat komt omdat we ons focussen op continuïteit. Dus niet een hap snap dashboard, die het soms doet, maar een stabiele kloppende situatie. Daarom geven we ook garantie op ons werk. Simpel. En wel zo prettig. 


  • Oplossingen voor uw data probleem tegen vaste prijzen
  • Support waar u het nodig heeft. Dat geeft rust en vertrouwen
  • Een goed fundament zorgt voor een stabiele omgeving die oneindig uitbreidbaar is
  • Alle data uit verschillende systemen aan elkaar gekoppeld, zorgt voor een volledig beeld
  • Niet meer al die losse overzichten die u later zelf nog even mag optellen
  • Data in kennis omzetten is waar het omgaat. Daar zorgen we samen voorData Discovery

Het data discovery is een intensief begeleidingsprogramma, die zorgt voor een gedegen plan om alles uit uw data te halen. Deze vormt de basis, de fundering voor de komende jaren als het gaat om data. Ongeacht of u binnenkort gaat wisselen van ERP-systeem of net begonnen bent met een nieuwe. Deze discovery gaat verder. Redeneert vanuit uw bedrijf en niet zozeer vanuit uw huidige systemen. Hierdoor heeft deze ook een veel langere houdbaarheidsdatum dan een ERP-systeem. Leverbaar vanaf 6000,- euro.

Met Master Data Controle is mogelijk om regelmatig en geautomatiseerd data controles uit te voeren. Door middel van slimme technieken (AI) wordt gezocht naar dubbele klanten, incorrecte productdata, te lage of te hoge prijzen, verkeerde postcodes en nog veel meer. Correcte master data is een must have voor juiste analyses. Van alle problemen die u heeft met data, mag deze met stip op één.

Heeft u een acuut probleem? Hulp gewenst bij een vastgelopen Power BI bestand of heel project? Geeft de DAX formule niet de juiste resultaten terug? Is Excel vastgelopen en doet deze het nu echt niet meer?


Dan is Data Rescue iets voor u. Neem direct contact op. 

Data Engine

Binnen uw bedrijf is voldoende data aanwezig, de vraag is hoe u met deze data omgaat. Of het nu gaat om een enkele data bron of meerdere databronnen, met de data engine beschikt u over een solide oplossing voor al uw BI behoeften. Al meerdere bedrijven hebben meer inzicht gekregen in de data-berg. Onze methodiek is simpel maar doeltreffend in het opzetten van een volledige Business Intelligence omgeving. Met onze jarenlange ervaring met databases op zich, zijn wij in staat om de logica hierachter snel te doorgronden en op de juiste manier te ontsluiten, zodat u een centraal punt heeft om u data als logische informatie te kunnen analyseren.

Neem contact op, voor een vrijblijvend gesprek.