Onze BI aanpak

Stelt u zich eens voor dat u door het toepassen van reeds aanwezige software binnen uw bedrijf een compleet inzicht krijgt in uw data. De kans is namelijk vrij groot dat u reeds beschikt over de benodigde componenten om te beginnen met business intelligence. U maakt waarschijnlijk dagelijks gebruik van Excel om allerlei informatie te verwerken, door het toepassen van een combinatie van Excel en SQL-Server Analysis Services worden de mogelijkheden om  data te analyseren vele malen sneller en eenvoudiger.

“hoe ga ik al deze informatie verwerken tot nuttige informatie voor ons bedrijf?”

De berg aan gegevens groeit razendsnel, de dag dat u zich zorgen maakten over waar al deze gegevens moest opslaan hebben plaatsgemaakt voor een nieuw probleem: hoe ga ik al deze informatie verwerken tot nuttige informatie voor ons bedrijf. Op welke manier kunt u voordeel halen uit deze informatie, welke mogelijkheden zijn er, waarmee kan ik me onderscheiden ten opzichte van mijn concurrenten of op welke manier kan ik mijn bedrijf sturen. U bent niet alleen en het liefst wilt u de hele organisatie onderdeel maken van deze gegevens. U en uw collega’s krijgen met de Microsoft Business Intelligence oplossingen die Qvada biedt inzicht in deze gegevens op een betrouwbare, gebruiksvriendelijke, actuele en soepele manier.

Business Intelligence specialist

Vanaf het begin heeft Qvada zich gespecialiseerd in de combinatie SQL-Server en Excel, de ervaring bij klanten en de vele nieuwe mogelijkheden die Microsoft toevoegt aan Excel bevestigen de keuze voor deze aanpak keer op keer. En recent met de toevoeging van Power BI.

De Business Intelligence oplossingen van Microsoft zijn ontworpen om mensen snel op weg te helpen van idee naar inzicht. Door de verbazingwekkende eenvoud van Excel en de enorme kracht van SQL-Server te combineren is het analyseren van de gegevens kinderspel geworden. Gegevens delen en samenwerken is nog nooit zo simpel geweest. In veel gevallen kunt u al na enkele dagen gebruik maken van Business Intelligence. Complexe en Ongebruiksvriendelijke software behoort tot het verleden.

 Door de verbazingwekkende eenvoud van Excel en de enorme kracht van SQL-Server te combineren is het analyseren van de gegevens kinderspel geworden

Bewezen aanpak

Onze aanpak is gebaseerd op een bewezen concept die al jarenlang toegepast wordt voor Business Intelligence oplossingen, Microsoft SQL-Server sluit hier naadloos op aan en is snel te activeren binnen uw bedrijf. Wij werken nauw samen met de mensen binnen uw bedrijf om zodoende continu te kunnen bijsturen in het project.

Onze ervaring leert ons dat het in de praktijk lastig blijkt om van te voren precies vast te stellen wat u wilt weten over gegevens, naarmate u meer inzicht krijgt in de aanwezige gegevens stelt u uw beeld hiervan bij. Maar al te vaak blijkt dat hierdoor de prioriteiten anders komen te liggen, onze aanpak met het geautomatiseerde datawarehouse is hierop afgestemd en geoptimaliseerd. U kunt het project continu bijsturen omdat u direct het resultaat kunt zien.

 U kunt het Business Intelligence project continu bijsturen omdat u direct het resultaat kunt zien

Over de schrijver
Met mijn 20+ jaar ervaring herken ik data organisatie problemen als geen ander en kan ik u helpen bij het beter omgaan met data. Daardoor wordt rapporteren en analyseren eenvoudiger en haalt u de meeste waarde uit uw data.Samen met u kijk ik naar de huidige situatie en maak ik een plan om een stabiele data organisatie op te zetten. Dit zorgt ervoor dat u beschikt over betrouwbare data in uw rapportages. Om te zorgen dat u er geen omkijken naar heeft, geef ik garantie op de werkzaamheden.
Reactie plaatsen