Items zonder gegevens weergeven
06 september 2014 
in Excel

Items zonder gegevens weergeven

Standaard worden items in rijen of kolommen zonder gegevens niet weergegeven in een Excel draaitabel. Deze gegevens toch tonen kan op de volgende wijze:

  1. Klik rechts op een willekeurig veld in de draaitabel
  2. Klik op Opties voor draaitabel…
  3. Het volgende venster verschijnt:
  4. Klik op de tab Weergave
  5. Hier staan twee opties:
  6. Vink aan wat van toepassing is
  7. Klik op OK

Voorbeeld voor en na in Excel 2010:

Links zonder lege waarden en rechts inclusief lege waarden. Hierdoor wordt grey and silver/black zichtbaar.


Over de schrijver
Met mijn 20+ jaar ervaring herken ik data organisatie problemen als geen ander en kan ik u helpen bij het beter omgaan met data. Daardoor wordt rapporteren en analyseren eenvoudiger en haalt u de meeste waarde uit uw data. Samen met u kijk ik naar de huidige situatie en maak ik een plan om een stabiele data organisatie op te zetten. Dit zorgt ervoor dat u beschikt over betrouwbare data in uw rapportages. Om te zorgen dat u er geen omkijken naar heeft, geef ik garantie op de werkzaamheden.
Reactie plaatsen