Binnen 24 uur inzicht in jouw data bottlenecks waardoor je 60% aan kosten kunt besparen 

Als het op bedrijfsvoering aan komt, is het dan mogelijk om ALTIJD, gegarandeerd overzicht te hebben op kloppende data vanuit ALLE krochten binnen je bedrijf?

Wat wij keer op keer zien bij onze klanten, is dat er in de basis maar één fundamentele keuze voor problemen zorgt. Rapportages zijn er niet, onvolledig of veel te laat. Er wordt met Excels gestoeid in plaats van dat data geanalyseerd en ingezet wordt.  

Als je de spelregels van slimme datawarehousing volgt, kun je dit in één keer oplossen. Maar dan moet je wel eerst weten waar je staat. 


Dit is de uitdaging: Als manager zit je zo in de bedrijfsvoering, dat je gewend bent geraakt aan een proces dat onvolledige, onjuiste of langzame data oplevert. Je hebt het als het ware geaccepteerd, waardoor je de echte saboteur niet ziet en dus ook niet op kan lossen. Dit is waar ik me in gespecialiseerd heb en wat ik elke dag opnieuw doe. 

 

Als jij worstelt met het boven tafel krijgen van data die actueel, compleet en volledig zijn. Dan gaat deze datascan jou helpen. Alle bottlenecks in je huidige datasetup komen boven tafel. Want er is een reden dat jouw data nu niet of langzaam boven tafel komen. Zodra je die reden weet, kun je er iets aan doen. Daar is deze datascan voor.  


null

Als je regelmatig dashboards te zien krijgt, waar je niet helemaal 100% van op aan kunt. Waarbij je twijfelt of het klopt, dan heb je waarschijnlijk gelijk. Blijf scherp.

Als jij worstelt met het boven tafel krijgen van data die actueel, compleet en volledig is. Als jij je wel eens af vraagt of er ook een dashboard bestaat dat altijd de juiste data weergeeft. Dan gaat deze datascan jou helpen. Alle bottlenecks in je huidige datasetup komen boven tafel. Want er is een reden dat jouw data nu niet of langzaam boven tafel komen. En die is dat je niet alle data aan elkaar geknoopt hebt.

Als het steeds langer duurt om nieuwe inzichten te krijgen, dan begint de boel al vast te lopen. De BI-oplossingen beginnen het zwaar te krijgen. Het gaat niet lang meer duren of er komt geen enkel overzicht meer tot stand. U kunt dit voor zijn, door dit simpelweg te identificeren met het 3P-model, onderdeel van de datascan.


  • Weet waar je staat met het 3P-model
  • Maak indruk met de kennis over dashboards en data 
  • Zorg voor constructieve gesprekken met alle betrokkenen (specialisten en ontwikkelaars)
  • Ontdek het simpele maar o zo belangrijke verschil tussen informatie en data
  • Maak vandaag de keuze voor dashboards met impact


Wat anderen zeggen over Qvada

Veel informatie

Ik ben zeer te spreken over de data scan! Zoveel informatie in duidelijke modules. De enorme kennis in begrijpelijke taal is simpelweg indrukwekkend. Goed gedaan chef!

Zeer tevreden

Persoonlijk ben ik erg tevreden over je begeleiding en tips. 

Waarvoor hartelijk dank

Kennis

 Heeft diepgaande kennis van automatisering en data in het bijzonder en weet deze kennis optimaal te benutten om snel en solide oplossingen te realiseren

Dit is wat u kunt doen. Als u ook maar enigszins vermoedt dat u nu met onjuiste, onvolledige of onzichtbare data werkt. Ga voor de datascan. 

Data scan

De datascan geeft u een bloedeerlijk inzicht in de huidige stand van zaken rondom data, dashboards, rapportages en BI . Er komt een duidelijk overzicht van de bottlenecks en de kansen om realtime, 24/7 data te krijgen waarmee u uw bedrijf realistisch kunt sturen.


Waar u organisatie nu staat en u kunt met behulp van de datascan een plan uitstippelen om de impasse te doorbreken en echte meters te gaan maken. Binnen mum van tijd is het lek boven en gaat u serieus met data aan de slag. Van gevoel naar werkelijkheid met de datascan.

Wie wij zijn

Wij zijn Qvada en als je de markt van datawarehousing niet kent, dan heb je mogelijk gemist dat wij al jaren  zorgen voor meer winst en minder kosten door data te stroomlijnen binnen de bouw. 

Ontwikkeling

Wij onderzoeken al 18 jaar hoe juiste & actuele data kan helpen om meer winst en minder kosten te realiseren. Voor onze reguliere dienstverlening betalen klanten ons tienduizenden euro’s. Alles wat wij hebben geleerd, hebben wij in deze online tool gestopt.

Garantie

Normaal kan ik maar een beperkt aantal klanten helpen om inzicht te creëren in de bottlenecks die hun winst negatief beïnvloeden en voor extra kosten zorgen.
 Door de data scan online te maken, kan ik veel meer bedrijven helpen. Ik wil meer impact maken en ik weet uit ervaring dat de datascan de belangrijkste eerste stap is. Levert de scan u geen nieuwe informatie op, dan krijgt u binnen 10 dagen uw geld terug. 

Dit is wat u kunt doen. Als u ook maar enigszins vermoedt dat u nu met onjuiste, onvolledige of onzichtbare data werkt, vraag de datascan aan.

Bestel nu de data scan voor slechts 69,00 euro

Wat anderen zeggen over Qvada

Veel informatie

Ik ben zeer te spreken over de data scan! Zoveel informatie in duidelijke modules. De enorme kennis in begrijpelijke taal is simpelweg indrukwekkend. Goed gedaan chef!

Zeer tevreden

Persoonlijk ben ik erg tevreden over je begeleiding en tips. 

Waarvoor hartelijk dank

Kennis

 Heeft diepgaande kennis van automatisering en data in het bijzonder en weet deze kennis optimaal te benutten om snel en solide oplossingen te realiseren