Exporteren en importeren van en naar Excel

U maakt gebruik van Excel om inzicht te krijgen in de kritische succesfactoren van u bedrijf, maar kost het u onnodig veel tijd en wilt u dit makkelijker en eenvoudiger gaan uitvoeren? Microsoft BI heeft een complete oplossing.


Snel en betrouwbare informatie

Qvada is uw partner bij het snel en betrouwbaar verzamelen van uw informatie en deze vervolgens presenteren. U kunt hier bijvoorbeeld Excel voor gebruiken, wat voor veel mensen een herkenbare omgeving is.

Microsoft Excel en BI

Excel is een zeer toegankelijk en tegelijk uitgebreid programma om van gegevens bruikbare informatie te maken. Ongetwijfeld heeft u ook van Business Intelligence gehoord. Microsoft heeft met SQL Server een complete BI-oplossing die via Excel toegankelijk wordt.

Uw systeem

Vaak is het grote probleem het verzamelen van de data uit bijvoorbeeld uw administratiesysteem. Maakt u vaak exports naar bijvoorbeeld een komma gescheiden bestand, om deze vervolgens te importeren in een Excel werkblad? Bent u daar met regelmaat tijd aan kwijt? Dan wordt het tijd om dit te gaan automatiseren met een Business Intelligence oplossing van Qvada. Qvada activeert uw BI omgeving, gebaseerd op Microsoft SQL Server. Wij informeren u graag. Bovendien kunt u direct een folder aanvragen.

Wij adviseren, realiseren en beheren uw BI-omgeving.